O našem ranču

Ranch Hajeb je na samo 30 min vožnje od Zagreba te se do njega može autocestom ili starom cestom. Prostire se na 12.000 kvadratnih metara pašnjaka na kojima su dva jezera omeđena vrbama, brezama i trstikom. Po pašnjaku slobodno šetaju ovčice, patkice a stanovnik je i konj Guliwer, umirovljeni preponaš koji pazi na sve životinje. U jezerima ima ribica za one koji vole pecati.

Možete uživati u prirodi boraveći u našem objektu koji može primiti četvero osoba na smještaj, do pedesetak gostiju za proslave, a uz najam šatora i proslave od dvjestotinjak gostiju uz mogućnost cateringa.

Osim šetnje po našem ranču i pecanju riba, postoji i mogućnost roštiljanja na našem roštilju ili pečenja u krušnoj peći. Ako niste raspoloženi za kuhanje,  u blizini ima dosta restorana raznih vrsta, neki i s dostavom. Vrlo blizu su Stubičke Toplice i Jezerčica, toplice s mineralnom vodom i mogućnostima za fizikalnu terapiju, šetnje parkovima, perivojima, putevima Matije Gupca, posjet Muzeju Seljačke Bune u Donjoj Stubici, odlazak u Park znanosti u Mokricama, i slično.

Želja nam je da boravkom na našem ranču osjetite povezanost sa prirodom i odmorite se od užurbane svakodnevice.